Om 12 dagar lanserar NetEnt Pyramid: Quest for Immortality

Knappt en månad har gått sen NetEnt lanserade spelet Hooks Heroes och NetNet är redan på G att lansera sin nya spelautomat Pyramid: Quest for Immortality, ett äventyr som tar oss med till forntida Egypten. Den officiella trailer från NetEnt har redan släppts och du ser den här nedanför!

Netent beskriver Pyramid: Quest for immortality som en häpnadsväckande resa bakåt i tiden till det forntida Egypten och redan nu pratar många NetEnt fans runt om i världen om spelet och jämför det med Jack and the Beanstalk efter att ha sett den officiela trailern. Än så länge finns inte jättemycket mer information än video NetEnt har släppt på sin officiella youtube kanal men vi kan se att vi kan förvänta oss av olika typera av wilds, multiplikators och avalanche som vi tidigare sett i spelet Elements och Gonzos Quest.

Håll utkik efter Pyramid: Quest for Immortality här på netentsverige.se, för vi kommer att lägga upp ett demo spel inom kort och tipsa dig om alla dom fantastiska erbjudanden som svenska casinon kommer att bjuda på när spelet släpps för att fira det. Tills dess, ha det så got önskar vi på netentsverige.se

Ha en fortsatt bra dag!
www.netentsverige.se